RoadSideMotorRoadSideMotor

Kosárban 0 termék

Üdvözöljük a Road Side Motorosboltban!

Az áruház kezelése

Az áruházat olyan szolgáltatásokkal és lehetőségekkel igyekeztünk felépíteni, hogy Ön minél egyszerűbben megtalálhassa és megvásárolhassa a keresett terméket. Az áruház funkcióit elsősorban a személyes vásárlás során is felmerülő igényekhez igazítottuk, és azon túlmenően próbáltuk további ötletekkel segíteni a vásárlást. A legmegfelelőbb termék kiválasztásának elősegítésére, igyekszünk Önnek a lehető legtöbb javaslatot, és információt nyújtani a kiválasztott termékekre vonatkozóan.

Böngészés

Az áruházban Ön rendelés feladása nélkül is tájékozódhat termékeinkről. Ebben az esetben adatainak megadása nem szükséges. A bejelentkezés és regisztráció nélkül történő böngészés közben is kiválaszthat termékeket, amelyek egy átmeneti tárolóba kerülnek, s ha Ön regisztrálja magát adatai megadásával ezen cikkek azonnal megrendelhetőek, így nem szükséges, hogy bejelentkezés után újra kiválassza azokat. A termékek megtekintésére egy többszintű menüstruktúrát hoztunk létre. A főoldalon található hivatkozások segítenek a fő termékcsoport kiválasztásában, melyen belül további alcsoportok szerepelnek. A kívánt termékcsoportra kattintva, részletes terméklistát kap. Itt választhat a termékek közül, láthatja az árát, leírását, képét, illetve itt teheti kosarába a terméket.

Amennyiben szeretne más termékeket is megtekinteni, az áruház minden oldalán megtalálható kezelőgombok segítségével böngészhet tovább.

Rendelés

Érvényes rendelést Ön csak regisztráció után, a szállítási és számlázási adatainak megadásával adhat fel. A regisztráció során az adatlapot értelemszerűen ki kell tölteni. Természetesen lehetőség van eltérő szállítási és számlázási cím megadására is, így akár ajándékot is küldhet áruházunkból. A regisztrációt megelőzően, vagy követően kosarába elhelyezheti a kívánt termékeket. Itt választhat fizetési és szállítási módot. A szállítási cím megadása után az áruházi szoftver automatikusan kiszámítja a fizetendő szállítási díjat.

FIZETÉSI FELTÉTELEK

Az oldalunkon eladásra kínált termékek árai minden adóval és járulékkal terhelt, a fogyasztó által fizetendő bruttó árak. A termékek árát az oldalunkon leadott megrendeléseket követően, a kiszállításkor készpénzben kell kifizetni. A termékek árán felül a kiszállításért kiszállási díj fizetendő (lásd:Szállítás menüpont). Külön csomagolási díj nem kerül felszámításra!
A termékek adatlapján megjelenített képek eltérhetnek a valóságostól, bizonyos esetekben illusztricóként szerepelnek. Cégünk nem válal felelősséget az esetleges technikai ismertetők a beszállítók, vagy rajta kívül álló okok miatt történő előzetes bejelentés nélküli változtatása miatt.
Fenntartjuk a jogot a már visszaigazolt megrendelések visszautasítására részben, vagy teljes egészben. Részben történő teljesítés kizárolag a megrendelővel történő egyteztetés követően kerülhet sor. A termék vételárának előre történő kiengyenlítése esetén visszautalásra kerül az összeg küldöje részére.